Peltikiinni Oy
Tehdaskuja 4
31400 Somero
Puh 02 748 8850
Fax 02 748 8851
myynti@peltikiinni.fi
Seuraa meitä:
Puh 02 748 8850

Oikea pelti oikeaan paikkaan

Tarjoamme runsaan valikoiman eri katto- ja seinäpeltilaatuja, joista voit valita kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan tuotteen.

Neljä eri pintakäsittelyä: sinkitty, polyesteri-pinnoitteinen, polyuretaani-pinnoitteinen PUR ja PVDF-pinnoitteinen. Kolme eri paksuutta: 0,45 mm, 0,5 mm ja 0,6 mm.

PK-lukkosaumakattoon on tarjolla PUR-pinnoitteinen kattopelti, takuu 25 v.
PK-tiilikuviokattoon voit valita joko PUR-pinnoitteisen (takuu 25 v.) tai polyesteri-pinnoitteisen (takuu 10 v.) materiaalin.

PK-20-profiileissa voit valita joko pinnoittamattoman sinkityn materiaalin paksumpana tai ohuempana, polyesteri-pinnoitteisen (takuu 10 v.) , PUR-pinnoitteisen (takuu 25 v.) tai PVDF-profiilin (takuu 20 v.) .

Valinnanvaraa makusi mukaan

Profiilit ja lista saat nopeimmin perusväreissä. Perusvärejä on neljä: musta, punainen, ruskea ja tummanharmaa.

Erikoisvärejä on tarjolla runsas valikoima. Niiden toimitusajat ovat pitempiä kuin perusvärien ja toimituksille saattaa olla minimimäärä.

Huomioithan, että alla olevat värisävyt eivät välttämättä vastaa täsmälleen todellisia sävyjä. Voit varmistaa värin käymällä liikkeessämme tai pyytämällä väristä näytteen edustajaltamme.

Perusvärit

Peltikiinni perusvärit.
Perusvärejä on neljä: RR-29 (punainen), RR-23 (tummanharmaa), RR-32 (ruskea), RR-33 (musta).

 

Erikoisvärit

erikoisvarit
Erikoisväreissä on valinnan varaa: RR-20 (valkoinen), RR-21 (vaaleanharmaa), RR-22 (harmaa), RR-40 (hopea), RR-750 (oranssi), RR-41 (tumma hopea), RR-35 (sininen), RR-34 (vaalea sininen), RR-11 (vihreä), RR-36 (vaalea vihreä), RR-43 (kupari), RR-30 (beige).
Pyydä tarjous haluamastasi väristä tästä

Laadusta meidät tunnetaan

Käytämme tuotteiden raaka-aineena vain parhaiden valmistajien huippuluokan terästä. Näitä materiaaleja on jo pitkään käytetty Pohjolan kovissa oloissa.

Takuuajat katto- ja seinäpeltien pinnoitteille:

Polyesteri: 10 vuotta
Polyesteriä suosittelemme kohteisiin, joissa tarvitaan edullisinta ratkaisua. Pinnoite kestää hyvin kulutusta ja viimeistelee tyylikkäästi tiilikuviokatteen tai PK-20-pellin.

PUR: 25 vuotta
PUR on erittäin kestävä polyuretaanipohjainen maalipinnoite. Se on parhaimmillaan vesikatelevyissä ja sopii loistavasti Suomen olosuhteisiin. PUR-laatu saatavana PK-lukkosaumapeltiin, PK-tiilikuviopeltiin ja PK-20-peltiin.

PVDF: 20 vuotta
PVDF-pintaisesta PK-20-pellistä syntyy laadukkain profiilimme. PVDF-pinnoite takaa kauniit, vahvat värit julkisivukohteisiin ja kestää auringon valoa parhaiten.

Listoihin käytämme laadukkainta PVDF-peltiä.

Näillä ohjeilla onnistut

Selkeät asennusohjeemme helpottavat asentajien työtä ja antavat vinkkejä kauniiseen lopputulokseen. Täältä löydät eri asennusohjeet PK-lukkosaumakattoon, PK-tiilikuviokattoon sekä PK-20-kattoon ja -seinään.

Ennen asennusta
Tarkista ennen asennusta että pohja on suora ja kattoturvatuotteille on riittävät ruodepuut paikoillaan. Tiiviimpi aluslaudoitus on paikallaan myös läpivientien kohdalla. Kunnollinen aluskate sekä katon riittävä kaltevuus estävät kondensiohaitat.

Turvallisia asennushetkiä!
Hyvä asentaja huolehtii työturvallisuudesta ja käyttää profiilien työstämiseen vain kylmästi leikkaavia työkaluja, jotka eivät aiheuta kipinöitä. Noudata varovaisuutta asennuksessa, sillä profiilien reunat ovat teräviä.

Profiilien pinnoite voi myös naarmuuntua, jos levyjä vedetään toisiaan vasten. Profiilit voidaan nostaa katolle loivaan kulmaan asetettujen juoksujen avulla jolloin ne eivät taitu noston aikana.

Peltikiinni Oy:n paketit on helppo asentaa, joten voit halutessasi hoitaa asennustyöt vaivatta myös itse.

Asennusohjeet:

Kattopelti
Lukkosauma
PK-20
Tiilikuvio

Seinäpelti
PK-20 (seinä)

Sadevesijärjestelmä
Ruukki-Sadevesijarjestelmä

Kattoturva
Moduulitikas
Lumiesteen asennusohje lukkosaumakatolle
Lumiesteen asennus
Kattosillan asennus tiilikuvioiselle poimu- ja huopakatolle
Kattosillan asennus lukkosaumakatolle

Mittausohjeet:

Ikkunalistan mittausohje
Erikoislistan mittausohje

Etusivulle