Peltikiinni Oy
Tehdaskuja 4
31400 Somero
Puh 02 748 8850
Fax 02 748 8851
myynti@peltikiinni.fi
Seuraa meitä:
Puh 02 748 8850

Tutkittua turvaa katolle kuin katolle

Tarjoamme kattavan valikoiman Rakentamismääräyskokoelman vaatimukset täyttäviä PK-kattoturvatuotteita: seinätikkaat, lapetikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Turvatuotteet saat kätevästi myös kattopaketteihimme.

Turvatuotteet valmistetaan Rautaruukin kuumasinkitystä teräksestä erityistä tarkkuutta ja nykyaikaista tekniikkaa käyttäen. Tuotteet viimeistellään kestävällä pulverimaalausmenetelmällä Rautaruukin perusvärisävyillä.

Lumieste-, kattotikas- ja kattosiltapaketit soveltuvat niin pelti- ja huopakatoille kuin lukkosaumapelti-, konesaumapelti- ja tiilikatoillekin. Asentaminen sujuu helposti noudattamalla toimituksen mukana tulevia asennusohjeita. Myös kattotyypin mukaiset kiinnitystarvikkeet sisältyvät pakettiin.

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään putoaminen katolta saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita.

Lumiesteet
Lumieste lukkosaumakatolle.
lumiesteet
Lumieste tiilikuviokatolle.
Lisätietoja lumiesteistä

Lumiesteitä tulee käyttää silloin, kun katon jyrkkyys on vähintään 1:8. Lumieste sijoitetaan mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin. Peltikiinni Oy:n lumiesteet on testattu SS 831335 sekä SS 831361 mukaisesti.

Lumiesteemme on 2-putkinen ja sen pituus on 3 m. Tarjolla ovat perusvärit RR-23 tummanharmaa, RR-29 punainen, RR-32 ruskea, RR-33 musta ja RR-750 oranssi. Kysy myös muita värejä, joita toimitamme erikoistilauksesta.

Lumiestepakettiin sisältyvät putket, kattotyyppisi mukaiset kiinnikkeet (4 kpl) sekä ruuvit ja asennusohjeet.

Lumieste.
Lumieste.
Tee tarjouspyyntö kattoturvatuotteista osana katto- tai seinäprofiilipakettiasi.

Kattosillat

Peltikiinni Oy:n testatut kattosillat ovat rakenteeltaan erittäin tukevia ja kestäviä sekä läpäisevät hyvin lunta.

kattosillat
Kulkusilta huippuimurille.
Lisätietoja kattosilloista
Peltikiinni Oy:n tarjoamat kattosillat on testattu osineen ja asennustapoineen ja ne täyttävät SFS-EN 516 luokan 2 standardin lujuusvaatimukset. Kattosilta on testattu VTT:n EN 516 mukaisesti.

Tarjolla ovat perusvärit: RR-23 tummanharmaa, RR-29 punainen, RR-32 ruskea, RR-33 musta ja RR-750 oranssi. Tilauksesta toimitamme myös muita värejä. Kysy lisää!

Kattosiltapakettiin sisältyvän tason pituus on 3 m ja leveys 350 mm. Lisäksi pakettiin kuuluvat kattotyyppiin sopivat kiinnikkeet sekä asennusohjeet.

Lumieste.
Lumieste.
Tee tarjouspyyntö kattosilloista osana katto- tai seinäprofiilipakettiasi.

Lapetikkaat

Tarjolla lukuisia eri pituuksia niin vakiona kuin pituuksia yhdistelemällä. Myös useita eri värejä.

Lapetikkaat
Kulkusilta ja lapetikkaat.
Lisätietoja lapetikkaista
Lapetikkaassa kattojalat nostavat tikkaat irti katteesta. PK-lapetikkaita on tarjolla neljää eri pituutta: 2,4 m, 3,0 m, 3,6 m ja 4,2 m. Muita pituuksia saadaan yhdistelemällä edellä olevia pituuksia.

Tarjolla ovat perusvärit: RR-23 tummanharmaa, RR-29 punainen, RR-32 ruskea, RR-33 musta ja RR-750 oranssi. Tilauksesta toimitamme myös muita värejä. Kysy lisää!

Tikaspaketti sisältää kattotyypin mukaiset kiinnikkeet, pultit, mutterit ja ruuvit sekä asennusohjeet.

Lapetikkaat.
Lapetikkaat.

Seinätikkaat

Useita eri pituuksia sekä värejä. Tikaspaketti sisältää kaiken tarvittavan.

Lisätietoja seinätikkaista
Seinätikkaan yläkaari toimii kaiteena katolle noustaessa ja sieltä poistuttaessa. Räystästuen avulla tikkaat pysyvät tukevasti kiinni korkeussuunnassa.

Rungon pituuksia on tarjolla neljä: 2,4 m, 3,0 m, 3,6 m ja 4,2 m. Seinätikkaassa seinäjalan vakiopituus on 1,0 m. Erikseen tilattaessa seinäjalka on mahdollista saada myös 750 mm:n pituisena.

Tarjolla ovat perusvärit RR-20 valkoinen, RR-23 tummanharmaa, RR-29 punainen, RR-32 ruskea, RR-33 musta ja RR-750 oranssi. Tilauksesta toimitamme myös muita värejä. Kysy lisää!

Seinätikaspaketti sisältää rungon, yläkaaren, jalat ja kiinnitykseen tarvittavat L-laipan, U-laipan ja räystästuen. Lisäksi kiinnitykseen tulevat pultit, mutterit, ruuvit ja asennusohjeet.

Moduulitikas.

Tee tarjouspyyntö tikkaista osana katto- tai seinäprofiilipakettiasi.
Kuvassa oikein asennettu lumieste.
Lapetikkaat ja kattosillat
Etusivulle